Praktijk UNIQ op Welkomboerderij Onstaheerd

Welkomboerderij Onstaheerd in Sauwerd staat voor een inspirerende en uitdagende omgeving waar mensen in een ontspannen sfeer mee kunnen werken op de (biologische) boerderij. Praktijk UNIQ biedt hierbij professionele begeleiding door middel van dagbesteding, beeldende therapie en therapie met paarden. Ook is er individuele ambulante begeleiding mogelijk en gezins- en ouderbegeleiding. De organisatie heeft veel ervaring met mensen met autisme.

Beeldende therapie is een ervaringsgerichte vorm van therapie. Dit betekent dat je niet alleen praat over je hulpvraag, maar dat je actief bezig gaat met het creëren van beelden die helpen bij persoonlijke groei. Door met verschillende materialen te werken, kunnen emoties verwerkt worden en nieuwe ervaringen en inzichten worden opgedaan.

Bij Praktijk UNIQ is er ook begeleiding mogelijk met behulp van paarden. Paarden zijn sensitief en communiceren met lichaamstaal. Met behulp van deze therapie kun je nieuwe inzichten verkrijgen en oefenen met nieuw gedrag.

Diensten

  • Ambulante begeleiding kinderen
  • Ambulante begeleiding volwassenen
  • Ambulante behandeling jeugd
  • Groepsbegeleiding kinderen

Contact opnemen met deze zorgverlener

  • Hidden