Veni Etinam

Veni Etinam betekent ‘tot hier ben ik gekomen’. Maar als je vastgelopen bent… hoe ga je dan verder?

Veni Etinam is een kleinschalige, toegankelijke en persoonlijke zorgorganisatie voor kinderen en jongeren met (psychische) problemen. De organisatie biedt begeleidingstrajecten op maat voor deze jonge cliënten, en voor hun ouders. Samen wordt er een plan opgesteld met als doel dat de jongere uiteindelijk zélf weer verder kan.

Veni Etinam biedt tevens diverse trainingen (zoals weerbaarheids- en zelfredzaamheidstrainingen), sociale activering, hulp bij het terug naar school gaan of bij inburgering en integratie. Alle zorg is erop gericht dat jongeren met problemen inzicht krijgen in hun eigen sterke en zwakke punten en daarmee meer grip krijgen op hun leven. Ouders worden nauw bij de zorg betrokken evenals scholen, en waar nodig andere instanties. De begeleiding van Veni Etinam is ambulant – samen met de cliënt wordt bepaald waar afspraken plaatsvinden. Dat kan thuis zijn, op school of op het werk, of op de eigen locatie van Veni Etinam.

De begeleiders van Veni Etinam zijn oprecht betrokken, bereikbaar en beschikbaar. Wanneer het nodig is, komt dezelfde dag nog iemand langs. Veni Etinam is niet bang om buiten de gebaande paden te treden; er wordt gekeken naar de mogelijkheden van ieder individu om zo de sleutel tot ontwikkeling te vinden.

Contact opnemen met deze zorgverlener