Thembiland

Thembiland is een leer- en zorgboerderij, gevestigd op landgoed Satya-Loka in Zelhem. Het is een prachtige plek midden in de natuur, omringd door bossen. Hier wordt individuele begeleiding op maat geboden aan kinderen, jongeren en volwassenen. De naam Thembiland is ontstaan vanuit het woord ‘Thembi’ dat in het Zuid-Afrikaans ‘vertrouwen’ betekent. Thembiland is dus het ‘land van vertrouwen’.

Thembiland biedt individuele begeleiding met behulp van paarden (of indien gewenst zonder paard). Er wordt middels een vaste werkwijze en duidelijke structuur gewerkt aan vooraf opgestelde doelen. Bij de begeleiding met een paard gaat de begeleider op zoek naar de mogelijkheden van de hulpvrager. Samen worden kwaliteiten en innerlijke kracht weer ontdekt. De nadruk ligt op wat je wel kan en niet op wat je niet kan. Zo worden er succeservaringen opgedaan en op een ontspannen manier nieuwe vaardigheden aangeleerd.

Thembiland biedt ook begeleiding aan kinderen en jongeren op hun kleinschalige zorgboerderij. Op de boerderij zijn dieren aanwezig, een moestuin, een speelbos en een weelde aan buitenruimte. Op de zorgboerderij worden activiteiten aangeboden die gestructureerd verlopen en die worden afgestemd op de doelen van de hulpvragers.

Diensten

  • Begeleiding met paarden
  • Individuele begeleiding jongeren (niet ambulant)
  • Individuele begeleiding kinderen (niet ambulant)
  • Individuele begeleiding volwassenen (niet ambulant)

Contact opnemen met deze zorgverlener

  • Hidden