Stimulans

Stimulans is een kleinschalige zorgorganisatie uit Hoogezand. Zij bieden ambulante begeleiding en dagbesteding en zoeken altijd naar een goede balans tussen warme, persoonlijke betrokkenheid en gepaste professionele afstand. Stimulans werkt vraaggericht en levert met hun ervaren en gedreven team van geschoolde medewerkers maatwerk op het gebied van leven, wonen, leren en/ of werken. Hierbij staat de hulpvraag centraal, niet een eventuele diagnose.

Voor mensen met een zorg- en begeleidingsvraag op het gebied van werk en/of dagbesteding – bijvoorbeeld mensen met een licht verstandelijke beperking, psychische problemen en/of een onoverkomelijke afstand tot de arbeidsmarkt – biedt Stimulans werk- en dagbestedingsactiviteiten.
Het dagbestedingsaanbod is gevarieerd en wordt individueel of in kleine groepen aangeboden, zodat er veel tijd en ruimte is voor persoonlijke aandacht en ontwikkeling. Ook cliënten die behoefte hebben aan een omgeving waar veiligheid, duidelijkheid, rust en structuur wordt geboden kunnen bij Stimulans terecht.

Diensten

  • Ambulante begeleiding volwassenen
  • Begeleid wonen jongvolwassenen
  • Dagbesteding volwassenen
  • Opvoedondersteuning ouders (ambulant)

Contact opnemen met deze zorgverlener

  • Hidden