Stichting GoedGeregeld

Stichting GoedGeregeld biedt begeleiding op maat waarbij de verbinding tussen mens en zorg centraal staat. Niet de wijze van financiering. We streven ernaar jou als zorgvrager ook te kunnen blijven ondersteunen als er langer en intensiever zorg nodig is. De ervaring heeft geleerd dat een professionele/persoonlijke relatie tussen zorgvrager en zorgverlener essentieel is voor goede en efficiënte zorg.

Stichting GoedGeregeld biedt verschillende diensten aan voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder. Ze hebben een breed palet zoals; stimulering van persoonlijke ontwikkeling en groei, ondersteuning en begeleiding bij levensvraagstukken, training en coaching bij grote veranderingen in je leven. Maar ook biedt Stichting GoedGeregeld ondersteuning aan mantelzorgers, mensen met beginnende dementie en mensen in de laatste levensfase.

Naast de begeleiding bieden ze ook trainingen en workshops aan waarbij ze ook hier uitgaan van de kracht van geluk. Deze trainingen en workshops kunnen zowel werk als privé gerelateerd zijn.

Diensten

  • Ambulante begeleiding volwassenen
  • Langdurige ambulante begeleiding volwassenen (Wlz)

Contact opnemen met deze zorgverlener

  • Hidden