Psychologenpraktijk de Vaart

Psychologenpraktijk de Vaart biedt hulp aan volwassenen, jongeren en kinderen. Zij kunnen voor allerlei klachten bij de praktijk terecht, zoals: verlegenheid of angsten in sociale contacten, gevoelens van somberheid of rouwproblemen, stress en burn-out klachten, problemen met het bij de geboorte toegewezen geslacht (transgenderzorg), angsten, fobieën en dwangklachten, klachten als gevolg van traumatische ervaringen (bijvoorbeeld middels EMDR), problemen in relaties, werk- en studieproblemen, psychische klachten als gevolg van lichamelijke ziektes en moeilijkheden bij de opvoeding van kinderen en jongeren.

Psychologenpraktijk de Vaart is gespecialiseerd in transgenderzorg. Dit is begeleiding en behandeling voor iedereen die op de een of andere manier het gevoel heeft zich niet thuis te voelen met het geslacht van het lichaam waarmee men is geboren. Onder transgenderzorg valt ook begeleiding/hulp aan familieleden van iemand die transgender is. De transgenderzorg wordt verleend door een speciaal hiervoor opgeleid genderteam, waarbij er samenwerkingen zijn met het genderteam van UMCG, Amsterdam UMC en andere (para)medische specialisten in binnen- en buitenland.
Een ander specialisme van Psychologenpraktijk de Vaart is obesitaszorg. De ervaren zorgverleners (psychologen, diëtisten, leefstijlcoaches) van de psychologenpraktijk ondersteunen mensen bij het behalen van gewichtsverlies en een betere gezondheid.

De Vaart biedt ook verschillende cursussen aan, zoals assertiviteitstraining, obesitastraining, mindfulness training, COMET training en omgaan met fibromyalgie.

Diensten

  • Ambulante behandeling jeugd
  • Psychologische behandeling

Contact opnemen met deze zorgverlener

  • Hidden