La Hacienda

La Hacienda biedt ambulante begeleiding aan jongvolwassenen tot 26 jaar. Samen wordt er gezocht naar een goede invulling van deze begeleiding. La Hacienda vindt dat iedereen onderdeel is van deze maatschappij. Als cliënt word je gestimuleerd je eigen talenten te ontdekken en optimaal te benutten, iedereen op zijn of haar eigen niveau.

La Hacienda ziet begeleiding als een gelijkwaardige samenwerking tussen begeleider en jongvolwassene. Een samenwerking die als doel heeft de jongvolwassene zoveel mogelijk regie over haar of zijn leven te geven en op eigen kracht tot een zinvol bestaan te komen. Doelstellingen worden op individuele wijze door de cliënt in samenwerking met de begeleiding geformuleerd. La Hacienda laat geen middel onbenut om deze doelstellingen ook daadwerkelijk samen te realiseren.

Elke cliënt werkt samen met enkele vaste begeleiders. Begeleider en cliënt leren elkaar in dit proces goed kennen, waardoor het gemakkelijker is levensproblemen te delen, doelen op te stellen en deze te bereiken. Kleinschaligheid en een persoonlijke benadering vormen de kracht achter de begeleiding.

Diensten

  • Ambulante begeleiding volwassenen (tot 26 jaar)

Contact opnemen met deze zorgverlener