BosNKracht

Bos ’n Kracht is een eenmansorganisatie van Harry Bos die persoonlijke coaching en begeleiding biedt op maat. Er wordt niet vanuit kantoor gewerkt maar de begeleiding en coaching vinden plaats waar jij wilt en op welke wijze je wilt – de cliënt staat centraal en de zorg wordt gezien als een samenwerking tussen cliënt en coach. Bos ’n Kracht is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met ASS-problematiek.

Begeleiding die toegespitst is op gedragsverandering vraagt om maatwerk en continuïteit in beschikbaarheid, daarom gaat Bos direct met je aan tafel en stelt hij samen met jou een zo realistisch mogelijk begeleidingsplan op. Waar mogelijk en wenselijk wordt hulp uit de directe omgeving ingezet. Dient er andere professionele expertise bij te komen, dan wordt deze efficiënt ingezet binnen het begeleidingsplan. Met een open visie en een rechte rug begeleidt Harry Bos cliënten naar een niveau waarin ze weer zo zelfstandig mogelijk kunnen participeren aan hun eigen omgeving en in de samenleving. Harry

Begeleider Harry Bos heeft vele jaren ervaring in het forensisch veld. Samen met twee andere leden van Coöperatie Dichtbij heeft hij in 2018 Traject Dichtbij opgericht.

Diensten

  • Ambulante begeleiding/thuisbegeleiding jeugd en volwassenen
  • Arbeidstoeleiding volwassenen
  • Forensische nazorg
  • Individuele begeleiding jeugd en volwassenen
  • Woonbegeleiding jeugd en volwassenen

Contact opnemen met deze zorgverlener