100% Zorg

100% Zorg biedt ambulante begeleiding en ondersteuning aan volwassenen vanaf 18 jaar. Het kan gaan om situaties waarbij het huishouden weer op de rails gezet moet worden, maar ook om bijvoorbeeld professionele begeleiding bij financiën en het ordenen van de administratie in de vorm van budgetcoaching.
Mensen met somatische klachten waarbij een verpleegkundige blik wenselijk kan zijn, kunnen ook bij 100% Zorg terecht. Dit geldt ook voor mensen met dementie. Voor mensen die geen indicatie hebben, kan 100% Zorg ondersteuning bieden bij zaken in en rond het huis.
Kortom: iedereen kan rekenen op de begeleiding en ondersteuning van 100% Zorg!

De aanpak van 100% Zorg kenmerkt zich door een mentaliteit van no-nonsense en handen-uit-de-mouwen. Problemen die er liggen, worden samen opgelost, zodat je daarna – waar mogelijk – zelf verder kan. Het kernpunt is dat 100% Zorg aansluit bij wie je bent en wat voor jou belangrijk is in de aanpak van problemen. Met respect voor wie je bent gaat 100% Zorg aan de slag; resultaatgericht en het liefst met een beetje humor. Dat maakt alles toch wat lichter…

Diensten

  • Ambulante begeleiding volwassenen
  • Persoonlijke verzorging 18+ (routezorg)
  • Woonbegeleiding volwassenen

Contact opnemen met deze zorgverlener

  • Hidden