Wat biedt Cooperatie Dichtbij

Beste zzp’er,

Bedankt dat je mogelijk geïnteresseerd bent in lidmaatschap van Coöperatie Dichtbij. Graag willen wij je goed informeren over de verschillende mogelijkheden van lidmaatschap en wat deze vormen je te bieden hebben. Daarvoor hebben we in de eerste plaats een ‘menukaart’ opgesteld, waarbij we duidelijk en overzichtelijk hebben proberen weer te geven wat de verschillen zijn tussen je aansluiten als zzp-lid van Thuiszorg Dichtbij (palliatieve en verpleegkundige zorgopdrachten verkrijgen) of je aansluiten als zzp-organisatielid (zelf cliënten aandragen).

Bekijk de menukaart

Aansluitend organiseren wij twee voorlichtingsbijeenkomsten in Twente waarvoor we je graag willen uitnodigen. Je kunt kiezen tussen een van onderstaande data:

Voorlichtingsbijeenkomst 1
Datum: dinsdag 14 mei
Tijd: 19:00 uur
Locatie: Noordachtereschweg 3-17 in Markelo

Voorlichtingsbijeenkomst 2
Datum: donderdag 16 mei
Tijd: 14:00 uur
Locatie: Noordachtereschweg 3-17 in Markelo

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomst stellen we ons graag iets uitgebreider voor (diverse collega’s uit Twente en Groningen zullen aanwezig zijn), gaan we in op onze belangrijke missie en vertellen we je wat het inhoudt om lid te zijn van de coöperatie, wat we van onze leden verwachten en hoe de toetredingsprocedure in zijn werk gaat. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om vragen te stellen. Voor meer informatie over Dichtbij kun je ook alvast hier een kijkje nemen.

Ik wil al lid worden…
Ben je er al zeker van dat je lid wilt worden van Coöperatie Dichtbij? En je weet ook in welke vorm (als zzp-lid Thuiszorg Dichtbij of zzp-organisatielid)? Dan kun je contact opnemen met ons Ledenteam via leden@dichtbij.coop of 050 577 8886. Zij nemen jouw lidmaatschapsverzoek in behandeling.

Hopelijk treffen we je op de voorlichtingsbijeenkomst, we zien er naar uit om je ontmoeten!