Marrit Hilwerda

Relatiebeheer

Maak kennis met Marrit, onze relatiebeheerder voor de noordelijke organisatieleden van Coöperatie Dichtbij. Ze draait al ruim 7 jaar mee en is een echte duizendpoot. Marrit werft niet alleen nieuwe leden, maar helpt bestaande leden ook bij diverse vraagstukken. Van Beschermd Wonen/Jeugd tot de verschillende gebieden in Drenthe, Friesland en het Westerkwartier, Marrit heeft het allemaal onder controle. Bovendien is ze het aanspreekpunt voor de diverse GON-aanbieders in de stad Groningen.

Marrit houdt van haar dienstverlenende rol en zet zich daar graag voor in. Als ze het antwoord zelf niet weet, dan gaat ze er voor anderen naar op zoek.

In haar vrije tijd reist Marrit graag en brengt ze tijd door met haar gezin. In haar huis in Zuidhorn vind je naast haar vriend en twee kinderen van 11 en 15 jaar ook twee kippen, twee konijnen en een kat.

Wil je Marrit bereiken voor meer informatie over onze noordelijke organisatieleden of om gewoon even te kletsen over haar favoriete reisbestemmingen? Stuur haar dan een berichtje op m.hilwerda@dichtbij.coop.

Marrit Hilwerda
Marrit Hilwerda