Gertina Poelstra

Audits en kwaliteit

Dit is Gertina! Sinds 2022 ondersteunt ze bij het uitvoeren van audits en kan ze helpen met allerlei kwaliteitsthema’s, moreel beraad, calamiteitenonderzoek en teamsessies. Ze is altijd in de zorg werkzaam geweest en heeft ervaring opgedaan in de jeugdhulpverlening, o.a. met jongeren met niet aangeboren hersenletsel en jongeren met een lichamelijke of licht verstandelijke beperking,

Gertina woont samen met haar man in Midwolde. Ze hebben twee zoons, waarvan nog één zoon thuiswonend is. Ze wonen heerlijk vrij waar ze graag mag wandelen, klussen, tuinieren, motorrijden en onder genot van heerlijk eten vrienden en familie ontmoet. Gertina levert graag een bijdrage aan vrijwilligerswerk, bestuurlijk werk en zingt bij een popkoor.

Gertina woont samen met haar man in het rustieke Midwolde. Samen hebben ze twee zonen, waarvan er nog één thuis woont. Als ze niet aan het werk is, vind je Gertina vaak wandelend door de prachtige omgeving, klussend in huis of tuin, motorrijdend door de wind of genietend van lekker eten met vrienden en familie. Ook draagt ze graag haar steentje bij d.m.v. vrijwilligers- en bestuurlijk werk én zingt ze bij een popkoor.

Wil je Gertina spreken? Mail haar dan op g.poelstra@dichtbij.coop.

Gertina Poelstra
Gertina Poelstra