Contracten zorgverzekeraars 2024

Het is ons gelukt om contracten af te sluiten met bijna alle zorgverzekeraars. Dat is fijn, want zo kunnen we zowel onze huidige als toekomstige cliënten van zorg blijven voorzien! Helaas hebben we alleen met Achmea geen overeenkomst kunnen sluiten.

Coöperatie Dichtbij heeft contracten afgesloten met Menzis, VGZ, DSW, ONVZ, ASR, ENO, CZ en Zorg en Zekerheid.

Hoewel we met de meeste verzekeraars opnieuw een contract hebben afgesloten, is het helaas niet gelukt om tot een overeenkomst te komen met Achmea. Onder Achmea vallen De Friesland, FBTO, Interpolis, Ziezo, Zilveren Kruis en De christelijke zorgverzekeraar (voorheen Pro Life). 

Cliënten die verzekerd zijn bij Achmea of een label daarvan en op dit moment al in zorg zijn bij ons, kunnen zorg van ons blijven ontvangen. Echter betalen zij wel een eigen bijdrage. Helaas kunnen wij in 2024 geen nieuwe cliënten aannemen die verzekerd zijn bij Achmea. Voor cliënten die verzekerd zijn bij de andere verzekeraars, verandert er niets.