Vacature: Medewerker secretariaat en communicatie Palliatieve Netwerken Groningen

Coöperatie Dichtbij is penvoerder van de Palliatieve Netwerken Groningen en deelt daarom de volgende vacature:  

Van 2022 tot en met 2027 loopt het Nationaal Programma Palliatieve Zorg II. Daarin ligt een grote opdracht voor de netwerken palliatieve zorg. Hiervoor zoeken we versterking.

Wil jij bouwen aan goede palliatieve zorg in de provincie Groningen? Dan is dit jouw kans!

Vacature: Medewerker secretariaat en communicatie Palliatieve Netwerken Groningen

Onze Netwerken   

De Netwerken Palliatieve Zorg Groningen zijn een samenwerkingsverband van zorgorganisaties, eerstelijnshulpverleners en vrijwilligers op het gebied van palliatieve zorg. Het zijn actieve Netwerken waarbij de leden elkaar geregeld ontmoeten en een bijdrage leveren aan diverse ontwikkelingen en projecten.
Coöperatie Dichtbij is penvoerder van de netwerken en daarmee ook de werkgever voor de twee coördinatoren en de medewerker secretariaat & communicatie. Lees hier meer over Coöperatie Dichtbij

Missie

De Netwerken Palliatieve Zorg Groningen staan voor optimalisatie van de kwaliteit van leven en sterven voor mensen in de palliatieve fase. Optimale palliatieve zorg en ondersteuning sluit aan bij de wensen en behoeften van patienten en hun naasten en is daarom per definitie maatwerk. Goede afstemming tussen professionals, informele zorgverleners, naasten en patiënt is van cruciaal belang voor de continuïteit van palliatieve zorg. Dit vraagt samenwerking over de grenzen van professies en organisaties heen.

Wat ga je precies doen?

Je ondersteunt de netwerkcoördinatoren waar nodig. Denk aan:

 • Onderhouden van de website.
 • Schrijven van de nieuwsbrief.
 • Maken van verslagen.
 • Agenda beheer.
 • Helpen bij organisatie scholingen, symposia etc.
 • En andere secretariële werkzaamheden.

Plaats in de organisatie

Je werkt in opdracht van de coördinatoren van de netwerken palliatieve zorg

Jouw profiel:

 • Je hebt minimaal Mbo-werk- en denkniveau op het gebied van administratieve, communicatieve en projectmatige werkzaamheden.
 • Je hebt een communicatieve dan wel secretariële opleiding genoten.
 • Je bent computervaardig.
 • Je beheerst de Nederlandse taal.
 • Je beschikt over goede communicatievaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je bent positief ingesteld, kunt relativeren en beschikt over een gezonde dosis humor.

Wat bieden wij?

Een baan met veel vrijheid en autonomie. Je hebt flexibele werkdagen en de mogelijkheid om deels thuis te werken. We bieden een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. De CAO VVT is van toepassing, de functie is ingeschaald in FWG 45. Inschaling is afhankelijk van leeftijd en ervaring. De baan is in principe voor 16 uur per week, maar kan in overleg meer worden.

Je kunt werken op het kantoor van Coöperatie Dichtbij in Groningen. Daar haak je (deels) aan bij de organisatie en het fijne team van collega’s op kantoor. Binnen Dichtbij is een warme, positieve werksfeer en worden er vele netwerk- en informele bijeenkomsten georganiseerd.

Belangstelling?

Is je belangstelling gewekt en herken je jezelf in het profiel? Solliciteer! Je motivatie en CV kun je sturen naar Hilda Buikema via h.buikema@dichtbij.coop.

Meer informatie of je interesse tonen? Neem contact op met Jacqueline Tijhaar, netwerkcoördinator via 06-27455066.

We zien je sollicitatie graag uiterlijk dinsdag 15 augustus tegemoet.
De gesprekken vinden plaats op dinsdagochtend 22 augustus 2023 op het kantoor van Coöperatie Dichtbij, Hereweg 120 in Groningen