Oliebollen voor Lutje Geluk

Twee jaar hebben wij het door corona niet kunnen doen, maar dit jaar gaat het écht weer gebeuren: onze oliebollen benefietactie! Voor de zesde keer bakken wij oliebollen voor het goede doel. Dit jaar voor Lutje Geluk! Met onze ‘Geluksbollen’ gaan wij zoveel mogelijk geld inzamelen voor deze prachtige stichting. Lutje Geluk maakt uitjes mogelijk voor gezinnen in Groningen die daar zelf geen financiële ruimte voor hebben. Als zorgaanbieder actief binnen het sociaal domein zien wij hoe belangrijk en waardevol deze stichting is. Helemaal in deze tijden van financiële onrust.

30 december bij Café de Klikspaan

Onze benefietactie is in samenwerking met Café de Klikspaan aan de Rabenhauptstraat 78 in Groningen. Voor het café bakken en verkopen wij de oliebollen. Dit gebeurt op vrijdag 30 december tussen 12:00 en 19:00 uur. Er is ook snert, broodje rookworst, warme choco, glühwein en uiteraard heel veel gezelligheid!

Bestel onze Geluksbollen!

Vanuit Dichtbij eten we graag biologisch. Daarom bakken we biologische oliebollen. Met én zonder rozijnen. Je kunt ze bestellen via de link hieronder. De oliebollen liggen dan op 30 december tussen 12-19 voor je klaar bij Café de Klikspaan. Je kan op de dag zelf ook gewoon kopen, maar het heeft onze voorkeur dat je van tevoren bestelt 😉

Prijslijst: 
10 oliebollen voor € 10,00
15 oliebollen voor € 13,00
20 oliebollen voor € 17,00
30 oliebollen voor € 25,00

Ik wil oliebollen bestellen 

Een initiatief van coöperatielid Jan Krijnen

De benefietactie staat onder de bezielende leiding van Jan Krijnen, oud-bakker en lid (verpleegkundige) van Coöperatie Dichtbij. Jan bakt de oliebollen naar eigen recept en krijgt altijd lovende reacties!
Verschillende medewerkers en leden van de coöperatie helpen Jan mee om deze dag tot een succes te maken.

Meer over Lutje Geluk..

‘Lutje’ betekent ‘klein’ in het Gronings. Samen als gezin iets ondernemen, dat is een klein geluk. Maar wel een belangrijk klein geluk. Samen iets leuks ondernemen zorgt voor samen herinneringen maken. Er even uit, iets doen dat al zo lang op het verlanglijstje staat, op school en aan vrienden kunnen vertellen over de bios, karten, het museum of de dierentuin. Het zijn de kleine dingen die een verschil kunnen maken.

Stichting Lutje Geluk maakt uitjes mogelijk voor gezinnen in Groningen die daar zelf geen financiële ruimte voor hebben. Dat doen ze met behulp van donaties in geld of natura. Gezinnen mogen zelf kiezen wat ze graag willen ondernemen en ontdekken en dan regelt Lutje Geluk de rest.

Lees meer op de website van Lutje Geluk 

Niet erbij, wel willen doneren aan Lutje Geluk?

Dat kan via onderstaande QR-code of via deze link. 

Alvast sfeer proeven?

Bekijk dan deze sfeervideo uit voorgaande jaren: