Vacature: Coöperatie Dichtbij zoekt functioneel-/applicatiebeheerder (GESLOTEN)

Iedereen moet, ongeacht de zorg- of hulpvraag, veilig thuis kunnen blijven wonen, leven en sterven. Dat is de missie van Coöperatie Dichtbij. Ook jij kunt bijdragen aan onze missie. Hoe? Door functioneel-/applicatiebeheerder ECD te worden bij ons! Dankzij jouw kennis en vaardigheden wordt Ons Nedap Healthcare (ECD) verder verbeterd, krijgen onze leden uitstekende service en zijn wij op de hoogte van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen. Dankzij jou bieden we hogere kwaliteit van zorg en hebben leden meer tijd voor de zorg aan cliënten.

Coöperatie Dichtbij in het kort

Coöperatie Dichtbij is een zorgaanbieder en maakt veilig thuis blijven wonen, leven en sterven mogelijk in Noord- en Oost-Nederland. De zorg en begeleiding leveren wij met zzp’ers en zorgorganisaties van grotere omvang. Dit zijn onze leden en de eigenaren van Dichtbij. Doordat alle leden een marge afdragen, ontstaat een gezamenlijk budget, waarvan o.a. een Raad van Bestuur en een centraal kantoor worden bekostigd. Het bestuur en het centraal kantoor faciliteren de leden op verschillende gebieden, waaronder ICT en procesmanagement.
Lees meer over Coöperatie Dichtbij 

De Dichtbij-werkers

Ga je werken bij Coöperatie Dichtbij? Dan word je een Dichtbij-werker. Zo noemen wij de medewerkers en zzp’ers van het centraal kantoor. De Dichtbij-werkers hebben als belangrijke taak om coöperatieleden zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dit doen ze door allerlei bijkomende zaken van leden over te nemen, zodat zij hun tijd kunnen besteden aan daar waar zij het beste in zijn: zorg en begeleiding bieden. Bij bijkomende zaken kun je denken aan cliëntadministratie, declaratie van zorg, contractering met financiers en de inrichting van het elektronisch cliëntendossier (Nedap Healthcare). Complex en leuk werk, waarbij je aandacht hebt voor processen, systemen én mensen.
Als coöperatie willen wij de administratieve last in de zorg en voor onze leden stevig terugdringen en daarom hebben we veel oog voor effect en efficiëntie.

Waarom deze vacature?

De afgelopen jaren is onze grootte, diversiteit en complexiteit toegenomen. Inmiddels zijn we actief binnen de domeinen Zorgverzekeringwet, Wet langdurige zorg, Wet maatschappelijke ondersteuning, Jeugdzorg en Forensische zorg en hebben we een eigen scholingscentrum voor zorg- en hulpverleners. Als coöperatie hechten we het grootste belang aan kwaliteit van zorg, goede service voor onze leden en lage overhead. Het optimaal inrichten en benutten van het elektronisch cliëntendossier speelt hierin een belangrijke rol. Daarom zoeken wij een functioneel-/applicatiebeheerder die zich hier fulltime voor wil inzetten.

Wat doe je als functioneel- en applicatiebeheerder?

In het kort: je zorgt op een proactieve en servicegerichte manier dat Ons Nedap Healthcare optimaal wordt benut. Je beheert het systeem en kijkt waar het nog efficiënter en effectiever kan voor onze leden, maar ook voor directe collega’s op het centraal kantoor. Je biedt begeleiding bij nieuwe of aangepaste functionaliteiten en processen, bent een vraagbaak en probleemoplosser en adviseert over innovaties en ontwikkelingen. Ook sluit je (nieuwe) leden aan op Nedap, geef je training aan hun medewerkers en signaleer je risico’s zoals mogelijke datalekken.
Binnen Dichtbij én deze functie zijn er altijd verschillende projecten, waardoor geen jaar hetzelfde is!

Wat verwachten we van je?

Je vindt ICT en continue verbeteren leuk, en dat geldt ook voor het oplossen van problemen. Je houdt van anderen helpen en bent daarbij vriendelijk, geduldig en helder in je communicatie. Ervaring met Nedap Healthcare is een dikke pré, maar geen must. Wel ben je analytisch, digivaardig en maak je systemen snel eigen. Ben je bekend met business-intelligence-tools en/of query’s? Dan is dat heel mooi meegenomen.

Je bent in staat om in een snel veranderende omgeving te werken die dynamisch en soms turbulent is. Het werken in zelfsturende teams is je bekend of lijkt je iets dat bij jou past. Je beschikt over hbo-werk- en -denkniveau.

Wat bieden wij?

Binnen Coöperatie Dichtbij is er een open cultuur waarbij beslissingen zo laag mogelijk in de organisatie worden genomen. Er wordt vanuit een intrinsieke motivatie keihard gewerkt maar ook veel gelachen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, en bij die verantwoordelijkheid hoort ook vrijheid. Vrijheid in de vorm van eigen ideeën uitvoeren en projecten initiëren, maar ook in de vorm van je eigen agenda indelen en hybride werken. Hierdoor heb je zelf veel invloed op een goede werk-en-privé-balans en kun je zelf bepalen wanneer je thuis en wanneer je op locatie werkt.

Ook krijg je een laptop tot je beschikking, bieden we lunch op kantoor en leuke personeelsuitjes als het jaarlijkse Dichtbij-kamp en Dichtbij-diner. Bovendien is er volop ruimte voor opleiding, ambitie en persoonlijke ontwikkeling.

Ga je aan de slag voor Dichtbij? Dan wacht jou een fijn team van collega’s en een warme, positieve werksfeer. Je komt te werken bij een unieke zorgorganisatie in een energieke, dynamische omgeving. Je krijgt een baan van betekenis, in een maatschappelijk relevante sector, middenin de samenleving.

Inschaling en dienstverband

Inschaling van deze functie is FWG 50 (CAO VVT). Het gaat om een functie van 32-36 uur per week. Er is uitzicht op een vast dienstverband.

Solliciteer op jouw manier

Coöperatie Dichtbij is een laagdrempelige organisatie met korte lijnen. De manier van solliciteren laten we dan ook graag aan jou over. Wil je jouw motivatie en kwaliteiten laten zien met een brief en CV? Mail ons op info@dichtbij.coop. Wil je jouw interesse graag mondeling toelichten? Bel onze collega Joost op 050 577 8886 of drink een kop koffie met hem aan de Hereweg 120 in Groningen. Liever chatten met onze collega? Joost is bereikbaar via 06 24 86 53 48 of via PM op sociale media.

Hoe je ook wilt solliciteren op deze functie, doe het voor 1 juli 2022.