Vacature: Coöperatie Dichtbij zoekt enthousiaste communicatiemedewerker (GESLOTEN)

Iedereen moet, ongeacht de zorg- of hulpvraag, veilig thuis kunnen blijven wonen, leven en sterven. Dat is de missie van Coöperatie Dichtbij. Wij zoeken een communicatieprofessional die vol enthousiasme aan onze missie wil bijdragen! Weet jij de vertaalslag te maken van strategie en beleid naar duidelijke en aantrekkelijke communicatie-uitingen? Kun jij je goed in anderen (waaronder zorgvragers en zorgverleners) verplaatsen? Ben jij in staat om creatieve en aansprekende content te creëren? Solliciteer dan nu op de functie van communicatiemedewerker bij Coöperatie Dichtbij!

Aantal uur: 32 per week      Standplaats: Groningen (maar vooralsnog vanuit huis)

Over Coöperatie Dichtbij

Coöperatie Dichtbij is een coöperatie van ruim 200 zelfstandige zorgverleners (zzp’ers) en 70 zorgorganisaties. Dit zijn onze leden en met elkaar bieden wij zorg en begeleiding aan kinderen, jongeren en volwassenen. De coöperatie is in een aantal jaar uitgegroeid tot een flinke speler in de noordelijke zorgmarkt die zich onderscheidt in samenwerking, kwaliteit en innovatie. Jaarlijks bieden we aan ruim 2300 cliënten zorg en ondersteuning. Ons werkgebied is Noord- en Oost-Nederland.

Coöperatie Dichtbij is een zorgaanbieder waarbij de leden eigenaar van de organisatie zijn. De leden besteden bepaalde taken op het gebied van administratie, communicatie en contractering uit aan het centrale kantoor in Groningen. De Raad van Bestuur heeft de dagelijkse leiding over het centrale kantoor. Hier werken ongeveer 35 Dichtbij-werkers in zelfsturende teams. Een van die teams is Team Communicatie. Als communicatiemedewerker word je onderdeel van dit team, je neemt plaats naast de communicatieadviseur.

Meer informatie over Coöperatie Dichtbij vind je op deze website.

Wat jij mag doen

Coöperatie Dichtbij werkt met een merkenstructuur waarbij Thuiszorg Dichtbij, Scholing Dichtbij, Traject Dichtbij en ook Coöperatie Dichtbij zich apart positioneren in de zorgmarkt. Voor elk merk ga jij aan de slag en zorg je voor communicatie-uitingen die aansluiten bij de identiteit en beleid en strategie. Met jouw creativiteit, ideeën en kennis help je de coöperatie nog verder vooruit en draag je zorg voor:

  • Digitale promotie, o.a. via sociale media en e-mail
  • Nieuwsbrieven
  • Informatiemateriaal voor leden, werkers en cliënten
  • Storytelling
  • De websites en nieuwspagina’s
  • Vacatures
  • Interne mailings
  • Videocontent
  • Formele en informele bijeenkomsten

Daarnaast is er een sociaal intranet in ontwikkeling. Als communicatiemedewerker word je nauw betrokken bij de ontwikkeling en krijg je het communicatiebeheer over dit platform.

Wij zoeken…

…een enthousiaste en allround communicatieprofessional. Wij zoeken iemand die initiatiefrijk is en graag verantwoordelijkheid neemt. Je bent in staat om in een snel veranderende omgeving te werken die dynamisch en soms turbulent is. Het werken in zelfsturende teams is je bekend of lijkt je iets dat bij jou past.

Uiteraard beschik je als communicatieprofessional over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden en beheers je de Nederlandse taal tot in de puntjes. Daarnaast ben je op de hoogte van de laatste communicatietrends en vind je het leuk om creatief en vernieuwend te zijn. Je hebt de wil om te leren en staat open voor feedback.

Het is een must dat je de zorg een warm hart toedraagt en dat jij je kunt verbinden met onze missie en visie. Ervaring met Mailchimp, Indesign, WordPress en/of videomontage is een pre.

Het mooie aan werken bij Coöperatie Dichtbij

Binnen Dichtbij is er een open cultuur waarbij beslissingen zo laag mogelijk in de organisatie worden genomen. Er wordt vanuit een intrinsieke motivatie keihard gewerkt maar ook veel gelachen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, en bij die verantwoordelijkheid hoort ook vrijheid, met veel ruimte voor eigen ideeën en initiatieven. Er wacht jou een energieke, dynamische omgeving met een fijn team van collega’s!

Je krijgt een baan van betekenis, in een maatschappelijk relevante sector, middenin de samenleving. Inschaling van deze functie is FWG 45 (CAO VVT).

Interesse?

Op woensdag 17 maart of dinsdag 23 maart kun je tussen 09:00 en 17:00 bellen naar Desi van Team Communicatie om je interesse te tonen. We ontvangen graag je CV en motivatie via de mail. De vacature sluit op 24 maart. We streven naar een startdatum van 1 mei.

Tel: 050 577 8886
Mail: d.meijer@dichtbij.coop