Vacature: administratief medewerker bij Coöperatie Dichtbij (GESLOTEN)

Wij zijn Dichtbij en wij zijn op zoek naar een administratieve kracht voor ons Ledenteam. Dit team heeft als primaire taak om onze coöperatieleden (zorg- en hulpverleners) van dienst te zijn. Als coöperatie hebben wij één missie: iedereen moet, ongeacht de hulp- of zorgvraag, veilig thuis kunnen blijven wonen, leven en sterven. Draag jij straks bij aan onze missie door o.a. te zorgen voor adequate cliëntadministratie en berichtenverkeer met financiers?

Over Coöperatie Dichtbij

Coöperatie Dichtbij is een coöperatie van ruim 200 zelfstandige zorgverleners (zzp’ers) en 70 zorgorganisaties. Dit zijn onze leden en met elkaar bieden wij zorg en begeleiding aan kinderen, jongeren en volwassenen. De coöperatie is in een aantal jaar uitgegroeid tot een flinke speler in de noordelijke zorgmarkt die zich onderscheidt in samenwerking, kwaliteit en innovatie. Jaarlijks bieden we aan ruim 2000 cliënten zorg en ondersteuning. Ons werkgebied is Noord- en Oost-Nederland.

Coöperatie Dichtbij is een zorgaanbieder waarbij de leden eigenaar van de organisatie zijn. De leden besteden bepaalde taken op het gebied van administratie, declaratie, marketing en contractering uit aan het centrale kantoor in Groningen. De Raad van Bestuur heeft de dagelijkse leiding over het centrale kantoor. Hier werken ongeveer 35 Dichtbij-werkers in zelfsturende teams. Een van die teams is het Ledenteam waar jij onderdeel van wordt.

Meer informatie over Coöperatie Dichtbij is te vinden op deze website.

Over het Ledenteam en de vacature

Het Ledenteam is het eerste aanspreekpunt voor onze coöperatieleden. Het team zorgt ervoor dat onze leden hun meeste tijd aan cliënten kunnen besteden en nemen allerlei bijkomende zaken van hen over, zoals cliëntadministratie, facturatie, declaratie, contractering en budgetbewaking. Complex maar leuk werk waarbij je aandacht voor processen, systemen, en ook voor mensen moet hebben.

De openstaande vacature betreft een administratieve functie binnen het Ledenteam waarbij jij je voornamelijk gaat bezighouden met cliëntadministratie, het berichtenverkeer met financiers en het bieden van ondersteuning bij de periodieke declaraties. Je onderhoudt contact met leden en financiers en zorgt ervoor dat het (financiële) proces van indicatie tot en met de declaratie optimaal verloopt.

Wat verwachten we van je?

Allereerst dat je blij wordt van administratieve werkzaamheden en soepele processen. Je bent gestructureerd, nauwkeurig en kunt methodisch werken, maar bent flexibel als dat nodig is. Ook belangrijk is een dienstverlenende instelling. Je bent geduldig en vriendelijk en helpt onze leden graag als ze vragen of verzoeken hebben. Verder neem jij je verantwoordelijkheden, kun je goed met deadlines omgaan en denk je graag mee over het efficiënter inrichten van processen.

De zorg draag je een warm hart toe en je kunt je verbinden met onze missie en visie. Ervaring als administratieve kracht binnen de zorg is een pré, evenals ervaring met Nedap Healthcare (ons elektronisch cliëntendossier).

Als medewerker ben je in staat om in een snel veranderende omgeving te werken die dynamisch en soms turbulent is. Het werken in zelfsturende teams is je bekend of lijkt je iets dat bij jou past. Je beschikt over mbo4-werk- en denkniveau.

Het mooie aan het werken bij Coöperatie Dichtbij

Binnen Coöperatie Dichtbij is er een open cultuur waarbij beslissingen zo laag mogelijk in de organisatie worden genomen. Er wordt vanuit een intrinsieke motivatie keihard gewerkt, maar ook veel gelachen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, en bij die verantwoordelijkheid hoort ook vrijheid, met ruimte voor eigen ideeën en initiatieven. Er wacht jou een energieke, dynamische omgeving met een fijn team van collega’s!

Je krijgt een baan van betekenis, in een maatschappelijk relevante sector, middenin de samenleving. Inschaling van deze functie is FWG 40 (CAO VVT). Het gaat om een functie van 24 uur per week.

Contact

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met Hilda Buikema via 050 577 8886. Solliciteren kan tot 29 januari 2021. Mail je cv en motivatie naar h.buikema@dichtbij.coop. Gezien de coronamaatregelen kan het zijn dat een deel van de procedure online plaatsvindt.