€1258,24 voor Stichting Ambulance Wens!

Op 30 december 2019 was onze oliebollen benefietactie: een jaarlijks festijn waar onze medewerkers, leden en andere betrokkenen van onze coöperatie samenwerken om zoveel mogelijk oliebollen te bakken en te verkopen voor het goede doel. Deze keer deden we het voor Stichting Ambulance Wens. Gisteren werd bekend dat wij €1258,24 aan hen kunnen doneren!

Wij zijn blij dat wij met onze benefietactie een bijdrage hebben kunnen leveren aan het werk van Stichting Ambulance Wens: de laatste wens vervullen van terminaal zieke mensen, zodat zij samen met hun naasten kunnen genieten van een (lang) gekoesterde wens, mooie herinneringen kunnen maken en even de pijn en het verdriet kunnen vergeten.

Coöperatie Dichtbij kijkt terug op een hele mooie editie van de oliebollen benefietactie. Er zijn ruim 2500 WENSbollen verkocht, RTV Noord en OOG TV kwamen op bezoek, DJ REVLO zorgde voor opzwepende muziek en vrijwilligers Leo en Annemiek van Ambulance Wens waren aanwezig om ons en onze gasten duidelijk te maken hoe belangrijk en bijzonder hun stichting is.

OOG TV maakte deze reportage over onze oliebollenactie: 

Met grote dank aan:
Alle gasten, helpers, DJ REVLO, sponsors en de vrijwilligers van Stichting Ambulance Wens. Onze speciale dank gaat uit naar Jan Krijnen (coöperatielid, bedenker, initiatiefnemer én hoofd oliebollen bakken) en zijn dochter Aline die twee volle dagen oliebollen hebben gebakken en Willie van den Berg voor haar huisgemaakte snert.

Mede mogelijk gemaakt door:
Onze oliebollenbenefietactie is mede mogelijk gemaakt door:
Attie geeft ZorgVan der Molen OrganisatieontwikkelingCafé de Klikspaan  – 10 voor WerkMijn HandreikingVan Dijk Relatiegeschenken –  Heart for Care – W. van den Berg