WENSbollen voor Stichting Ambulance Wens

Voor het vijfde jaar op rij gaat Coöperatie Dichtbij oliebollen bakken voor een goed doel, en dit jaar voor Stichting Ambulance Wens! Met de actie WENSbollen willen we zoveel mogelijk geld inzamelen voor deze prachtige stichting die de laatste wens vervult van mensen die ongeneeslijk ziek zijn en die door hun ziekte immobiel zijn geworden. De stichting ligt ons na aan het hart, want als (palliatieve) zorgaanbieder zijn wij al meerdere malen met Stichting Ambulance Wens in aanraking geweest. Onze zorgverleners hebben van nabij de onschatbare waarde van hun werk kunnen zien voor cliënten en hun naasten.

Oliebollen, huisgemaakte snert, broodjes rookworst en meer 
Onze benefietactie vindt plaats op maandag 30 december tussen 09:00 en 17:00 uur aan de Rouaanstraat 20a in Groningen (kantoor Dichtbij). De benefietactie staat onder de bezielende leiding van Jan Krijnen, oud-bakker en lid (verpleegkundige) van Coöperatie Dichtbij. Jan bakt de oliebollen naar eigen recept en krijgt jaar na jaar lovende reacties!
Naast oliebollen kun je op 30 december ook huisgemaakte snert komen eten of een broodje rookworst. De glühwein staat warm, evenals de chocolademelk. In onze oliebollentent verwelkomen onze enthousiaste medewerkers, leden en andere Dichtbij-ers je graag!

Bekijk hieronder een sfeerimpressie van onze jaarlijkse oliebollenactie.

Muziek van DJ REVLO 
Tussen 13:00 en 16:00 uur draait DJ REVLO bij onze oliebollenactie. DJ REVLO (Olivier Blaauw) is de zoon van een van onze leden en is een 18-jarige DJ/Producer uit Groningen. Hij staat bekend om zijn energieke, bouncy en vrolijke stijl waarbij hij verschillende genres met elkaar mixt, waaronder house en urban.

Meer over DJ REVLO

Biologische oliebollen 
Vanuit de coöperatie eten we graag biologisch. Dit zien wij als onderdeel van een gezonde(re) levensstijl. Vorig jaar zijn we daarom begonnen met het maken van biologische oliebollen. Dat was zo’n succes (helemaal uitverkocht!) dat we ook dit jaar weer gaan voor de bio-bol!

Oliebollen bestellen
Je kan vanaf heden een bestelling plaatsen. We bakken oliebollen zonder én met rozijnen.

WENSbollen zonder/met rozijnen:
5 stuks voor € 3,75
10 stuks voor € 7,00
15 stuks voor € 10,00
25 stuks voor € 15,00

Biologische WENSbollen zonder/met rozijnen:
5 stuks voor € 5,00
10 stuks voor € 9,00
15 stuks voor € 13,00
25 stuks voor € 18,00

Bestelformulier oliebollen

Met dit formulier kun je oliebollen bestellen bij Coöperatie Dichtbij. Je bestelling kun je maandag 30 december ophalen tussen 09:00 en 17:00 uur bij de Rouaanstraat 20A in Groningen.

  • 0,00 €