Jaarverslag 2018 in de vorm van een magazine

Voor Coöperatie Dichtbij is het jaar 2018 op financieel en administratief gebied afgerond; onze coöperatieleden hebben de jaarrekening en het jaarverslag goedgekeurd. We hebben ervoor gekozen om het Jaarverslag 2018 in de vorm van een magazine te presenteren. Het magazine biedt relevante informatie, ontwikkelingen en cijfers over 2018, maar bevat ook verhalen van onze zorgverleners (leden) en Dichtbij-werkers (medewerkers van het centrale kantoor). Hierdoor geeft het een goed beeld van onze coöperatie, onze activiteiten en het belangrijkste: van onze missie en visie.

We zijn trots op het jaarverslag en dan met name over de inhoud ervan. Hiervoor bedanken we onze coöperatieleden, Raad van Toezicht, Cliëntenraad, Dichtbij-werkers en al onze samenwerkingspartners. 2018 was prachtig en we nodigen je dan ook uit om dat zelf te lezen in het magazine.

Bekijk hier het jaarverslag