Vacature: Coöperatie Dichtbij zoekt planner (GESLOTEN)

Als planner zet je alles op alles om de planning rondom cliëntzorg rond te krijgen. Vanuit onze locatie in Groningen plan jij de zorgvragen uit heel Noordoost-Nederland in en zoek je de meest geschikte zzp’ers bij de zorgvragen. Lijkt het je leuk om te werken in een dynamische en groeiende organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over de functie

Je bent als planner o.a. verantwoordelijk voor het uitzetten van de planning, samenstellen van zorgteams, controle op juiste tariefhantering en contacten onderhouden met zzp-leden van Coöperatie Dichtbij. Er wordt gewerkt met meerdere systemen, zoals Duobus, Nedap en Microsoft Office programma’s. Je vervult de functie samen met een andere planner en jullie verdelen de werkdagen in onderling overleg.

De meest voorkomende taken zijn:

  • Zorgdragen voor de planning: wel/niet aannemen van nieuwe zorg en uitgezette zorgvragen blijven volgen
  • Anticiperen op eventuele problemen of knelpunten in de planning
  • Afstemmen van tarieven en controle op juiste tariefhantering
  • Uitzetten van de planning en zzp-leden informeren over nieuwe zorgvragen
  • Contact met zorgstarters en zzp-leden onderhouden
  • Bijwonen van overleggen m.b.t. planning: kindteam, achterwacht, zorgstarters en Hoofd Zorg
  • Beoordelen en behandelen van wijzigingsverzoeken en vaste tariefverzoeken van zorgverleners

Wij zoeken…

… een stressbestendige planner met een flinke dosis energie. Bij Coöperatie Dichtbij kom je te werken in een dynamische omgeving. Als planner is geen dag hetzelfde, een hoge mate van flexibiliteit is gewenst. Het is belangrijk dat je snel kunt schakelen, hoofd- en bijzaken kunt onderscheiden en het overzicht in de planning kunt bewaren. Het is een functie waarbij je zelfstandig werkt en veel verantwoordelijkheid krijgt. Een zorgachtergrond is een pré, maar het is geen vereiste voor de functie.

Wij bieden…

… een parttime functie voor 24 uur per week en goede secundaire voorwaarden. Je werktijden zijn van 09:00 – 17:00. Je bent flexibel ingesteld om meer uren te werken in geval van afwezigheid van de andere planner, bijvoorbeeld tijdens vakanties, vrije dagen en in geval van ziekte.

Over Coöperatie Dichtbij

Coöperatie Dichtbij is een samenwerkingsverband van zelfstandige zorgverleners (zzp’ers) en zorgorganisaties. Dit zijn onze leden en met elkaar bieden wij een ruime diversiteit aan zorg en begeleiding in Noordoost-Nederland. Samen hebben wij één missie: iedereen moet, ongeacht de zorg- of hulpvraag, veilig thuis kunnen blijven wonen, leven en sterven.

Coöperatie Dichtbij is de overkoepelende organisatie voor de merken Thuiszorg Dichtbij, Scholing Dichtbij, VSPG en Traject Dichtbij. Als planner werk je voor het merk Thuiszorg Dichtbij. Thuiszorg Dichtbij biedt met zelfstandige verpleegkundigen en verzorgenden-IG (zzp’ers) verpleegkundige en palliatieve terminale zorg thuis.

Interesse?

Bij vragen over de vacature kun je op vrijdag 12 april tussen 13:00 – 15:00 of donderdag 18 april tussen 10:00 – 12:00 telefonisch contact opnemen met Bernd van Dijken (Hoofd Zorg). Hij is bereikbaar via 050 577 8886. Jouw CV en motivatie ontvangen wij graag voor woensdag 24 april via b.vandijken@dichtbij.coop.