Oliebollen benefietactie voor de Tobias Sybesma Foundation

Dichtbij gaat voor het vierde jaar op rij oliebollen bakken en verkopen voor het goede doel, en dit jaar voor de Tobias Sybesma Foundation. De benefietactie vindt plaats op vrijdag 28 december tussen 09:00 en 17:00 uur, en weer aan de Rouaanstraat 20A in Groningen (kantoor Dichtbij).

Naast oliebollen kunnen gasten op 28 december ook een lekker bakje snert komen eten of een broodje rookworst. De glühwein staat warm, evenals de chocolademelk. Tussen 15:00 en 16:00 zal Opa’s Kunstgebit ons voorzien van livemuziek. Kortom: nog meer redenen om oliebollen te bestellen en ons een bezoekje te brengen op vrijdag 28 december!

De Tobias Sybesma Foundation

Deze foundation stimuleert en financiert onderzoeksprojecten om te komen tot een oplossing voor hersenstamkanker. De 12-jarige Tobias is de grondlegger van de foundation, hij is in juli 2018 overleden aan de gevolgen van hersenstamkanker. Tobias had een droom; hij hoopte dat er geen kinderen meer na hem zouden overlijden aan de gevolgen van hersenstamkanker. De Tobias Sybesma Foundation zet alles in het werk om zijn droom te verwezenlijken. Tobias was bij Coöperatie Dichtbij in zorg en daarom vinden wij het extra bijzonder om dit jaar oliebollen voor zijn foundation te verkopen.

NIEUW | biologische oliebollen!

Vanuit de coöperatie eten we graag biologisch, dit zien wij als onderdeel van een gezonde(re) levensstijl. Mede daardoor gaan we dit jaar biologische oliebollen bakken! Deze zijn tegen een kleine meerprijs verkrijgbaar.

Oliebollen bestellen

Het is vanaf heden mogelijk om alvast een bestelling te plaatsen. We bakken oliebollen zonder én met rozijnen en vragen slechts €7,00 voor 10 stuks of €10,00 voor 15 stuks (biologische oliebollen: €10,- voor 10 stuks, €13,- voor 15 stuks). Je kunt je bestelling doorgeven via info@dichtbij.coop of 050 5778886 en op 28 december ophalen aan de Rouaanstraat 20a in Groningen (ons kantoor).

Het heeft onze voorkeur dat je van tevoren oliebollen bestelt, dan kunnen wij een betere inschatting maken van de hoeveelheid benodigde ingrediënten.