Vacature: Coöperatie Dichtbij zoekt medewerker communicatie (GESLOTEN)

Coöperatie Dichtbij is een samenwerkingsverband van zelfstandige zorgverleners (zzp’ers) en kleinschalige zorgorganisaties. Wij vormen een hoogwaardige netwerkorganisatie die ervoor zorgt dat mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben, thuis kunnen blijven wonen, leven en sterven. Wij zien het als onze missie om de zorg innovatief, betaalbaar en zo goed mogelijk te maken. Wil jij als communicatiemedewerker bijdragen aan onze doelen? Dan horen we graag van je!

Team Communicatie   

Bij Coöperatie Dichtbij zijn de aangesloten zzp’ers en zorgorganisaties de eigenaren van de coöperatie. Bepaalde taken op het gebied van administratie, contractering, marketing en communicatie besteden zij uit aan het centrale kantoor in Groningen. De medewerkers op dit kantoor worden de Dichtbij-werkers genoemd. Het zijn zo’n 30 medewerkers, waarvan een deel in loondienst en een deel als zzp’er werkzaam is. De Dichtbij-werkers vormen zelfsturende teams rond belangrijke thema’s en taken. Een van deze teams houdt zich bezig met communicatie. Team Communicatie verzorgt alle interne en externe communicatie(-middelen). Jij wordt onderdeel van dit team en neemt plaats naast Klaske (tekstschrijver en vormgevingsadviseur) en Desi (allround communicatieadviseur).

Wat jij mag doen

Coöperatie Dichtbij werkt met een merkenstructuur waarbij Thuiszorg Dichtbij, Scholing Dichtbij, VSPG, Traject Dichtbij en ook Coöperatie Dichtbij zich apart positioneren in de zorgmarkt. Elk merk is in principe een andere ‘organisatie’ die een eigen communicatieplan nodig heeft. Jij als nieuwe communicatiemedewerker krijgt een aantal merken onder je hoede. Met jouw creativiteit, ideeën en kennis ontwikkel je een plan voor de merken en ben je verantwoordelijkheid voor de praktische uitvoering ervan. Onder praktische uitvoering verstaan we bijvoorbeeld:

  • Het ontwikkelen/beheren van websites
  • Schrijven en redigeren van tekst en content
  • Informatiemateriaal (her-)ontwikkelen
  • Sociale media inrichten en beheren
  • Promotie via o.a. sociale media, (online) advertising en soms beurzen
  • Nieuwsbrieven en mailings opstellen
  • Huisstijl bewaken en implementeren
  • Grafisch vormgeven (uitvoerend voor intern gebruik en/of adviserend richting grafische vormgever)

Daarnaast help je mee met een stuk interne communicatie, bijvoorbeeld door onze coöperatieleden goed te informeren via passende kanalen en door formele en informele bijeenkomsten te organiseren.

Wij zoeken…  

…een creatieve en bruisende communicatiemedewerker voor 24 uur p/w. Wij zoeken iemand met Hbo werk- en denkniveau die initiatiefrijk is, graag verantwoordelijkheid neemt en goed zelfstandig en in teamverband kan werken. Uiteraard beschik je als communicatieprofessional over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden en beheers je de Nederlandse taal tot in de puntjes. Daarnaast ben je op de hoogte van de laatste communicatietrends en vind je het leuk om vernieuwend en innovatief te zijn.
Een schat aan ervaring is geen pre, belangrijker vinden wij de wil om te leren en het openstaan voor feedback. Wij vinden het een must dat je de zorg een warm hart toedraagt en dat jij je kunt verbinden met onze missie en visie.

Het mooie aan werken bij Dichtbij 

Binnen Dichtbij is er een open cultuur waarbij beslissingen zo laag mogelijk in de organisatie worden genomen. Er wordt vanuit een intrinsieke motivatie keihard gewerkt maar ook veel gelachen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, en bij die verantwoordelijkheid hoort ook vrijheid, met veel ruimte voor eigen ideeën en initiatieven. Er wacht jou een jonge, dynamische omgeving met een fijn team van collega’s!

Interesse?

Op dinsdag 6 november en dinsdag 13 november kun je tussen 10:00 en 16:00 bellen naar Team Communicatie om je interesse te tonen. We ontvangen graag van te voren je CV en motivatie. De vacature sluit op 14 november 2019. In week 47 hoor je of we je uitnodigen voor een gesprek.
Tel: 050 577 8886
Mail: redactie@dichtbij.coop