Verbinden en Verbanden leggen

Op dinsdag 30 oktober organiseert Verpleegkundige Topzorg – het samenwerkingsverband waar Coöperatie Dichtbij aan deelneemt – het wondzorgcongres Verbinden en Verbanden leggen in de Nieuwe Kolk in Assen. Naast verschillende lezingen over wondzorg is er ook aandacht voor de nieuwe kwaliteitsstandaard en de werkwijze van Verpleegkundige Topzorg.

In de vroege middag is er een plenair programma, waarbij deelnemers informatie krijgen over o.a. de nieuwe kwaliteitsstandaard, het model van Verpleegkundige Topzorg, samenwerking in de regio vanuit het perspectief van de financier en over verpleegkundig leiderschap.  In de late middag zijn er parallelsessies waarbij je als deelnemer twee keer kunt kiezen uit verschillende workshops en lezingen. Het volledige programma en de workshops/lezingen waaruit je kunt kiezen kun je hier bekijken. De dagvoorzitter van het congres is voormalig lid van de Tweede Kamer en The Voice of Holland deelnemer Sabine Uitslag.

Datum: Dinsdag 30 oktober 2018
Tijd: 12:00 – 17:45
Locatie: de Nieuwe Kolk in Assen, Weierstraat 1
Prijs voor deelname: €45,00

Aanmelden voor het congres